Înscriere cursuri

 
Pentru inscriere la unul dintre cursurile derulate de FDC, va rugam sa ne contactati telefonic la 0736.399.578 sau prin e-mail la contact@fdc.org.ro.

Conform Standardului de formare al mediatorilor o grupa se formeaza dacă are:

• Nr. minim de participanţi: 15
• Nr. maxim de participanţi: 24


Daca doriţi să participaţi la un curs organizat de FDC, tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi pe lista de aşteptare:


PASUL 1

Cu un simplu click pe "Contact" ne puteţi lăsa un mesaj care să conţină:

 

• Nume şi Prenume

• CNP
• Domeniul în care sunteţi licenţiaţi
• Domiciliul
• Date de contact - telefon, e-mail

 


PASUL 2


În momentul completarii unei grupe de minim 15 persoane în localitatea aleasă de dvs., vom comunica data începerii cursului.

 

La formarea unei grupe veţi primi un mesaj de avertizare, fişa de înscriere şi contractul de formare.

 


PASUL 3


Depuneţi prin e-mail la contact@fdc.org.ro documentele necesare, respectiv licenţa (copie) cartea de identitate (copie), certificatul de nastere (copie) şi contractul de formare şi fişa de înscriere.


Vă rugăm completaţi
Fişa de înscriere
pentru a afla mai multe despre
programele noastre de formare.
Formare +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +