FDC - Facilitare, Dialog, Consens

Fundația pentru Schimbări Democratice promovează medierea ca modalitate de rezolvare a conflictelor, punând la dispoziția celor interesați servicii de asistență, consultanță și cursuri de formare a mediatorilor.

ANUNT
 
Ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@fdc.org.ro sau nr de telefon 0736.399.578.

FDC organizeaza cursuri de formare initiala a mediatorilor Click pentru mai multe detalii +


FDC anunta inceperea din 4 februarie 2015 a Programului de formare continua "Intervizare in mediere", precum si a cursurilor de formare continua a mediatorilor "Medierea in penal"  si "Abordarea psihologica a procesului de mediere". - click pentru mai multe detalii

!!! OFERTĂ si facilitati de plata (click pentru mai multe detalii)

Pentru ca stim cat de important este sa acumulezi permanent noi cunostinte in domeniu, dar stim si ca uneori cursurile care te atrag nu sunt accesibile tuturor, venim in intampinarea ta cu o noua modalitate de plata prin programul "Ma pregatesc acum, platesc mai tarziu!":
Daca ai un card de credit la Banca Transilvania, poti sa platesti cursurile organizate de FDC in 5 rate fara dobanda prin programul Star BT. Pe masura ce platesti cu cardul, vei acumula puncte in valoare de 5% din suma platita. Punctele acumulate se pot folosi la partenerii Star BT, inclusiv la plata cursurilor FDC.


FDC realizeazã si deruleazã cursuri de formare care rãspund cerintelor specifice ale beneficiarului.
  • Pentru programe de formare periodică şi permanentă pentru angajaţii lor,
  • Pentru instituţii,
  • Pentru îmbunătăţirea abilităţilor unui grup ţintă,
  • Pentru alte ONG-uri.