Librărie şi linkuri

In 2001, Fundatia pentru Schimbari Democratice a inceput sa alcatuiasca un Centru de Documentare pentru Rezolvarea Pasnica a Conflictelor care cuprinde in special materiale despre managementul, transformarea si rezolvarea conflictelor. Centrul de documentare contine resurse pentru formare, carti, buletine informative, periodice ce cuprind informatii despre metode si instrumente pentru rezolvarea pasnica a conflictelor.

Centrul de Documentare
include de asemenea materiale referitoare la legislatia cu privire la functionarea si organizarea ONG-urilor din Europa de Sud-Est precum si exemple practice de parteneriate intre ONG-uri si Guvernele din regiune.

Prin cercetarile noastre, am identificat si o serie de resurse ce pot fi gasite pe Internet referitoare rezolvarea conflictelor.
Vă rugăm completaţi
Fişa de înscriere
pentru a afla mai multe despre
programele noastre de formare.
Formare +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +