« Înapoi la Ştiri

Conferinta aniversara FDC "Promovarea medierii - model de excelenta in utilizarea fondurilor publice"

In 10 MAI 2011, Fundatia pentru Schimbari Democartice (FDC) aniverseaza 15 ani de la infiintarea si inceperea activitatii.
Cu aceasta ocazie, FDC organizeaza un eveniment sub forma unei conferinte ce va avea loc la Hotel CARO, Bucuresti (B-dul Barbu Vacarescu. Nr. 164A) in intervalul orar 10:00 - 17:00.
Participantii la eveniment sunt colaboratori, parteneri, dar si absolventi ai cursurilor de mediere desfasurate de FDC in perioada 1996 - 2011.
Prezentarile vor include exemple de bune practici in formularea de proiecte care au obtinut finantare internationala, modul de desfasurare al acestora si rezultatele obtinute. Speram ca in acest mod sa oferim posibilitatea stabilirii unor noi parteneriate si sa stimulam elaborarea de noi proiecte care sa contribuie la promovarea medierii in diverse medii sociale.

Inscrierea se face pana la data de 6 mai 2011, in limita locurilor disponibile, transmitand formularul de inscriere la contact@fdc.org.ro, persoana de contact Raluca Aldescu. (puteti intra in posesia formularului de inscriere solicitandu-l la oricare din adresele de e-mail: office@fdc.org.ro, contact@fdc.org.ro).

Nu se percepe taxa de participare la eveniment.

Participarea la eveniment este recunoascuta de Consiliul de mediere ca formare continua a mediatorilor si se aloca 3 puncte profesionale.




 


27-04-2011
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +