« Înapoi la Ştiri

Plângere penală depusă de Doamna Anca Ciucă

Ca urmare a atacurilor repetate la adresa mea formulate de Tudor Tatu, atacuri bazate pe acuzaţii complet nefondate referitoare la presupuse ilegalităţi comise în calitatea de preşedinte al Consiliului de mediere, mi-am exercitat dreptul de a formula plângere penală împotriva acestuia.

Ca mediator mi-am propus să rezolv diferenţele pe cale amiabilă şi să ajut, prin aceasta justiţia, prin reducerea numărului de dosare ce sufocă în prezent instanţele. Din păcate, atitudinea domnului Tatu a depăşit limita acceptabilului, încălcând valorile medierii, şi aducând grave prejudicii acestei profesii.Anexat textul plângerii penale formulate împotriva dlui Tatu Tudor şi depusă în data de 03.08.2009 la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sector 6.

24-08-2009
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +