« Înapoi la Ştiri

Fundaţia pentru Schimbări Democratice (FDC) organizează în parteneriat cu S.C. ALMARO Training S.R.L. “Curs de formare mediatori”

 Fundaţia pentru Schimbări Democratice (FDC) organizează în parteneriat cu S.C. ALMARO Training S.R.L. “Cursul de formare mediatori” (80 ore), care va avea loc în perioada 12 – 18 noiembrie 2012 (Modul I şi II ),  respectiv 26 noiembrie – 2 decembrie 2012 (Modul III şi IV ),   în Bucureşti.
Cursul este realizat  pe baza experienţei acumulate în 15 ani prin colaborarea dintre coordonatorul cursului, Adrian Badila, ca formator principal si Fundatia pentru Schimbari Democratice (FDC)
Formatorii acestui curs sunt: Adrian Bădilă şi Ana Bălan. Din partea FDC va participa si  dna Anca Elisabeta Ciucă, fost Preşedinte al Consiliului de Mediere in perioada 2007 – 2012, si membru in actualul Consiliu de mediere, care va contribui la clarificarea unor aspecte legate de organizarea profesiei şi transpunerea Legii 115/2012 ulterioare în ceea ce priveşte medierea şi organizarea profesiei de mediator.
Preţul cursului  este de 3.000 RON; în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează în contul bancar deschis la Banca Transilvania S.A. Sucursala 1 Mai: RO77 BTRL 0480 1202 D715 56XX – pt. RON, S.C. ALMARO TRAINING S.R.L. cu minim 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori. Se poate plati in doua rate înainte de fiecare modul.
Programul cursului:    -     de luni până vineri 13:30 - 19:30, 
- sambata si duminica 10:00 - 16:00.
Locul de desfăşurare este la sediu FORMENERG din B-dul Gheorghe  Şincai,  Nr 3 (staţia de metrou Tineretului).
 
Pentru înscriere şi informaţii suplimentare, ne puteţi contacta prin e-mail la: contact@fdc.org.ro sau telefonic la 021 318 90 77.
 


19-10-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +