« Înapoi la Ştiri

Şcoala de Vară, Ediţia a III-a, 05-07 octombrie 2012

 Colegiul Mediatorilor organizează în perioada 05-07 octombrie 2012, Şcoala de Vară, ediţia a III–a. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Mediatorilor Autorizaţi (AMA) – Braşov şi va avea loc la Hotel ARO, Braşov.
 
Şcoala de Vară, ediţia III-a este recunoscută de Consiliul de mediere ca formare continuă a mediatorilor, iar participanţilor la eveniment li se acordă 13 puncte profesionale.  Mediatorilor care prezintă studii de caz şi alte materiale ce vor fi utilizate ca suport de curs, li se acordă suplimentar 5 puncte profesionale.
 
COLEGIUL MEDIATORILOR şi Asociaţia Mediatorilor Autorizaţi Braşov îşi propun să sprijine mediatorii în transpunerea în practică prevederilor Legii nr. 115/ 2012, în special în ce priveşte dezvoltarea experienţei practice ca mediatori, în condiţiile informării prealabile obligatorii pentru justiţiabili, dar pentru care mediatorul nu poate solicita onorariu.
 
Sunt invitaţi la Şcoala de Vară toţi mediatorii autorizaţi sau în curs de autorizare, interesaţi de tematică. Taxa de participare este de 400 RON, sumă în care se asigură materiale suport, pauze de cafea şi mesele de prânz în zilele de 6 şi 7 octombrie 2012.
 
Pentru membrii Colegiului Mediatorilor şi AMA Braşov, taxa este de 350 RON, dacă se achită până la data de 20 septembrie 2012.
 
 Înscrierea se face completând formularul de inscriere și trimițându-l la office@colegiulmediatorilor.ro sau anca.ciuca@fdc.org.ro. Înscrierea se face în ordinea plăţii taxei de participare și în limita a 120 de locuri.
 
Participarea la acest eveniment reprezintă o reală oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.
 
 
                                                                                      Anca Elisabeta Ciucă
 
                                                                          Preşedinte al Colegiului Mediatorilor


14-09-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +