« Înapoi la Ştiri

Incepand cu 17 septembrie 2012, FDC organizeaza un nou curs de formare initiala a mediatorilor

 Formatorii acestui curs sunt: Anca Ciuca ( fost Presedinte al Consiliului de mediere in perioada 2007 - 2012 ) si Silviu Erusencu.

Primul modul se desfasoara in perioada 17 - 21 septembrie 2012. Perioadele de desfasurare pentru celelalte doua module, se stabilesc de comun acord cu participantii la curs.

Taxa de participare la curs este 3000 lei. Suma poate fi platita in rate pe module, respectiv: 875 lei modulul I, 875 lei modulul II, 700 lei modulul III si 550 lei, examinarea. 

Preturile sunt valabile doar pentru cursurile organizate la sediul Fundatiei pentru Schimbari Democratice. Pentru cursurile organizate in alte locatii, la pretul de mai sus se adauga si cheltuieli cu inchirierea salilor de curs si cheltuieli de deplasare pentru formatori si examinatori.

Cursurile derulate de FDC sunt autorizate de Consiliul de mediere si de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). Asadar, in urma absolvirii cursului, veti primi o adeverinta de absolvire eliberata de Consiliul de mediere ( ce va serveste la autorizarea ca mediator ) si o diploma eliberata de CNFPA, recunoscuta de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 021. 318 90 77 sau prin e-mail la: contact@fdc.org.ro.

In cazul in care se inscriu mai putin de 12 persoane, data de incepere poate fi amanata cu maxim 30 zile.

14-08-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +