« Înapoi la Ştiri

Incepand din 09 iulie, FDC organizeaza un nou curs de formare initiala a mediatorilor

 Formatorii acestui curs sunt: Anca Ciuca ( fost Presedinte al Consiliului de mediere in perioada 2007 - 2012 ) si Silviu Erusencu.
Primul modul se desfasoara in perioada 09 - 13 iulie. Perioadele de desfasurare pentru celelalte doua module se stabilesc de comun acord cu participantii la curs.

Participarea costa 2745 lei. Suma poate fi platita in rate pe module, respectiv: 845 lei modulul I, 800 lei modulul II, 800 lei modulul III si 300 lei examinarea.

Cursurile derulate de FDC sunt autorizate de Consiliul de mediere si de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).
Asadar, in urma absolvirii cursului, veti primi o adeverinta de absolvire eliberata de Consiliul de mediere ( ce va serveste la autorizarea ca mediator ) si o diploma eliberata de CNFPA, recunoscuta de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.


Pentru inscriere si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 021 318 90 77 sau prin e-mail la contact@fdc.org.ro22-05-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +