« Înapoi la Ştiri

Curs de formare CONTINUA a mediatorilor

 Fundatia pentru Schimbari Democartice (FDC) intentioneaza sa desfasoare cursuri de formare continua a mediatorilor.
 
Cursurile de formare continua a mediatorilor vizeaza dezvoltarea competentelor si aprofundarea cunostintelor profesionale dobandite intr-o forma de instruire initiala. Formarea continua presupune o prealabila formare initiala, asadar se adreseaza celor care au absolvit cursul de formare initiala a mediatorilor.
 
Aceste cursuri au o durata mai scurta, de regula doua sau trei zile, sunt autorizate de Consiliul de Mediere, iar in urma absolvirii lor, veti primi puncte profesionale. Conform cu Art. 5 din Hotararea 265 din 17.03.2012 a Consiliului de Mediere, mediatorii autorizati au obligatia acumularii de puncte profesionale dupa primul an de la autorizare.
 
Tematicile cursurilor ce vor fi derulate de FDC se vor stabili de comun acord cu mediatorii. Incercam sa raspundem astfel nevoilor acestora, motiv pentru care dorim sa stim cu ce probleme va confruntati si considerati ca ar fi util sa aprofundati sau sa invatati in cadrul acestor cursuri.
 
Asadar, va rugam sa ne impartasiti opiniile dumneavoastra in acest sens si sa ne indicati ce v-ar interesa pentru o viitoare formare continua.
 
Ne puteti contacta la prin e-mail la: office@fdc.org.ro sau telefonic la 021 318 90 77.


11-05-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +