« Înapoi la Ştiri

Curs de week-end

 
FDC va organiza in Bucuresti, incepand din aprilie,  un curs de week-end, pentru formarea mediatorilor (vineri incepe dupa ora 13:00, iar sambata si duminica cu incepere de la ora 10:00). Cursul de week-end se adreseaza persoanelor care pot participa la curs doar la final de saptamana.
 
Perioadele exacte de desfasurare se vor stabili de comun acord cu participantii, dupa ce se vor inscrie la curs minim 12 persoane pentru a forma o grupa.
 
Pentru inscriere si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic la 021/318 90 77 sau prin e-mail la contact@fdc.org.ro, specificand ca doriti sa urmati cursul la sfarsit de saptamana.


19-03-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +