« Înapoi la Ştiri

Pe 06 februarie 2012 incepe un nou curs de formare initiala a mediatorilor - Pret special de 2745 lei

 Fundatia pentru Schimbari Democratice are placerea sa va anunte ca in data de 06 februarie incepe un nou curs de formare initiala a mediatorilor. Formatorii acestui curs sunt: Anca Elisabeta Ciuca si Silviu Erusencu.

Cursul este impartit in trei module. Primul modul se desfasoara in perioada 06 - 10 februarie 2012 intre orele 14:00 - 20:00. Urmatoarele doua module se vor stabili de comun acord cu participantii la curs.

Pretul cursului este unul special si anume: 2745 lei. Suma poate fi platita atat integral, cat si in rate pe module, respectiv 845 lei modului I, 800 lei modulul II, 800 lei modulul III si 300 lei examinarea.

In urma examinarii, absolventii vor primi o adeverinta de absolvire emisa de Consiliul de mediere (ce serveste la autorizarea ca si mediator) si un certificat de absolvire insotit de suplimentul descriptiv al competentelor eliberate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la 021 318 90 77 sau  office@fdc.org.ro19-01-2012
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +