« Înapoi la Ştiri

Fundatia pentru Schimbari Democratice este autorizata atat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, cat si de Consiliul de Mediere

Incepand cu 09 septembrie 2011, Fundatia pentru Schimbari Democratice este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, cat si de Consiliul de Mediere.
Asadar, in urma absolvirii cursului de formare initiala a mediatorilor, se vor elibera atat adeverinte de absolvire de la Consiliul de Mediere, cat si diplome de absolvire recunoscute de CNFPA, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
25-10-2011
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +