« Înapoi la Ştiri

Lansarea cărţii "Medierea, oxigen pentru afaceri"

Duminica 5 iunie 2011, lansarea cartii „Medierea, oxigen pentru afaceri”, autor Alina Gorghiu. Este vorba de un dublu eveniment: lansare si curs de formare profesionala.

Combinatia nu este intamplatoare. Mediul de afaceri din Romania incepe sa descopere ce inseamna, ca timp si bani, sa apelezi la un mediator in cazul unui conflict, in loc sa mergi in instanta. Avantajele sunt clar in favoarea medierii, dar suntem abia la inceput de drum. Ca sa intelegem impreuna si sa capatam incredere in sistem, dar si obisnuinta de a nu mai da fuga in sala de judecata, am adunat intr-un volum experienta, expertiza, recomandarile si explicatiile mediatorilor autorizati, profesionisti in domeniu.

Interviuri de la lansare:
http://www.amiabil.ro/interviuri/166-interviu-anca-elisabeta-ciuca-07-06
http://www.amiabil.ro/interviuri/161-interviu-silviu-erusencu
http://www.amiabil.ro/interviuri/158-interviu-adrian-badila

05-06-2011
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +