« Înapoi la Ştiri

Conferinţă de presă / "Medierea, activitate de interes public"

In data de 14 aprilie 2011, incepand cu ora 11.30 a avut loc la sediul Consiliului de Mediere, conferinta de presa ocazionata de lansarea campaniei de promovare a medierii „Medierea, activitate de interes public”. Pe tot parcursul campaniei care se va intinde pe durata a 3 luni, se vor realiza intalniri cu presa in scopul diseminarii unitare a informatiilor despre mediere in randul publicului larg.

La eveniment va participa din partea Consiliului de mediere, doamna Presedinte Anca Elisabeta Ciuca, coordonatorul Comisiei de promovare a medierii, domnul Zeno Sustac precum si alti membri CM. Alaturi de reprezentantii Consiliului de Mediere, la conferinta de presa va participa, in calitate de invitat, domnul magistrat Cristi Danilet, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Cu ocazia conferintei, se vor prezenta actiunile intreprinse de catre CM de la inceputul mandatului si pana acum, se va prezenta planul de activitati aflat in derulare si se va explica rolul medierii ca si metoda alternativa de rezolvare a disputelor si avantajele pe care le pot avea cei care apeleaza la procedura medierii.

Interviuri Anca Elisabeta Ciucă:
http://www.amiabil.ro/interviuri/149-anca-ciuca-conferinta-cm
http://www.amiabil.ro/interviuri/147-anca-ciuca-conferinta-2-cm

14-04-2011
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +