« Înapoi la Ştiri

Şcoala de Vară „Practica medierii – mai puternici împreună”.

Asociaţia Profesională “Colegiul Mediatorilor”, în parteneriat cu  Asociaţia de Mediatori din Domeniul Financiar Bancar FINBAN are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Şcoala de Vară cu tema „Practica medierii – mai puternici împreună”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 august 2011, în Bucureşti, la Institutul Bancar Român (Str. Negru Vodă nr. 3, sector 3). La lucrările Şcolii de Vară sunt invitaţi să participe membrii Colegiului Mediatorilor, membrii FINBAN, membrii ai altor asociaţii profesionale de mediatori,  alţi mediatori autorizaţi înscrişi în Tabloul Mediatorilor, precum şi persoane interesate de profesia de mediator.
Şcoala de Vară  este recunoscută ca formare profesională continuă de către Consiliul de Mediere, fiind acordate 9 puncte profesionale, iar organizatorii vor acorda certificate de participare.
Această a doua ediţie a Şcolii de Vară, proiect iniţiat de Colegiul Mediatorilor în 2010, îşi propune, pe de o parte, să contribuie la îmbunătăţirea practicilor de construire a consensului în contextul micii reforme în justiţie şi, pe de altă parte, să sprijine mediatorii în îmbunătăţirea practicii medierii. Astfel, şcoala de vară abordează domenii de practică – cu accent pe medierea în afaceri, parteneriate (instanţe judecătoreşti şi parchete), dar şi subiecte privind îmbunătăţirea practicii şi dezvoltarea profesiei, cum sunt sprijinul acordat mediatorilor la început de drum sau etica în mediere. Formatul şcolii de vară este axat pe dezbateri aplicate şi schimb de experienţă, invitând participanţii, lectorii şi persoanele resursă să comunice direct, în grupuri de lucru. De asemenea, o sesiune va fi alocată temelor de dezbatere propuse de participanti.
Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.
 
Mai multe amănunte găsiţi pe:
http://www.colegiulmediatorilor.ro/scoala-de-vara-practica-medierii-mai-puternici-impreuna /


05-07-2011
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +