« Înapoi la Ştiri

Toată lumea îi iubeşte, dar nu îi plăteşte

"Preşedintele Consiliului de Mediere, Anca Elisabeta Ciucă, a declarat, luni, la Bistriţa, că, în România, statul nu a alocat niciun leu pentru mediere, meseria înfiinţată în urmă cu trei ani fiind susţinută integral cu bani privaţi sau din fonduri europene.

„La noi, toată lumea ne iubeşte şi nimeni nu ne plăteşte. La ora actuală, ce e mediere se face fie pe fonduri private, fie europene. Statul român nu a alocat niciun leu pentru mediere, cu toate că afirmă că e foarte bună şi că ar vrea să ne ajute”, a declarat Anca Elisabeta Ciucă, într-o conferinţă de presă. "

Mai multe detalii pe: http://www.bistritaonline.ro/?pag=&id=954



21-10-2009
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +