« Înapoi la Ştiri

Conferinţa Internaţională organizată în cadrul proiectului „Medierea în comunitate”

În zilele 16 – 17 octombrie 2008 a avut loc în Bucureşti, Hotel "Confort", Conferinţa Internaţională organizată în cadrul proiectului „Medierea în comunitate”. Această Conferinţă a fost organizată de Fundaţia pentru Schimbări Democratice, ALMA-RO şi Institutul pentru Cercetarea şi Prevenirea criminalităţii din cadrul IGPR şi la care au participat reprezentanţi ai poliţiei, mediatori autorizaţi şi invitaţi străini care au prezentat modele de aplicare a medierii din ţările pe care le reprezentau.


18-10-2008
Realizăm şi derulăm
cursuri de formare
care răspund cerinţelor
specifice ale beneficiarului.
mai mult +

Proiecte

Proiectele derulate de FDC au fost orientate către identificarea posibilităţilor de aplicare a medierii în contextul românesc, dar şi cel regional, precum şi în domeniul protecţiei mediului.
mai mult +

Mediatori

Echipa noastră de mediatori are 11 ani de experienţă în aplicarea mijloacelor alternative de rezolvare a disputelor, inclusiv a medierii, atât în disputele de grup, cât şi în cele interpersonale. Parteneriatul dintre FDC şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a oferit echipei FDC accesul la o cazuistică bogată şi diversă.
mai mult +